• Tel: 06 41061540
  • E-mail ons: info@bartstevens.nl
  • Openingstijden: 10:00-18:00

Keukenrenovatie

Het spuiten van keukenfrontjes is een populaire en betaalbare manier om je keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Keukens kunnen na verloop van tijd er versleten of gedateerd uitzien, maar het vervangen van een compleet nieuwe keuken kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig is er een alternatieve oplossing: het spuiten van keukenfrontjes.

Het spuiten van keukenfrontjes is een proces waarbij de bestaande frontjes worden gedemonteerd, de eventuele folie wordt verwijderd, grondig worden gereinigd/geschuurd en vervolgens worden voorzien van een nieuwe 2 componenten laklaag. Deze laklaag kan in elke gewenste kleur worden aangebracht, waardoor je alle vrijheid hebt om de keuken een geheel nieuwe look te geven.

Dus, als je overweegt om je keuken een make-over te geven, neem vrijblijvend contact met ons op. Het is de perfecte manier om geld te besparen, de uitstraling van je keuken te vernieuwen en tegelijkertijd een duurzame keuze te maken.

KEUKEN PAKKET PRIJZEN

Alle prijzen zijn vanaf prijzen gebaseerd op 1zijdig+randen gespoten. De prijs veranderd door de grootte van de keuken, profiel, folie verwijderen, 2 zijdig spuiten , beschadigde fronten, rij afstand etc. Er zijn veel mogelijkheden, daarom altijd een offerte op maat.

BASIS

675 vanaf

Zelf demonteren en afleveren.
Keukendeurtjes worden gespoten.
Inclusief doe het zelf lakpakket.
Zelf afhalen en monteren.

Meest gekozen!

ONTZORG

925 vanaf

Inclusief demonteren en ophalen.
Keukendeurtjes worden gespoten.
Inclusief doe het zelf lakpakket.
Inclusief retour en montage.

PREMIUM

1250 vanaf

Inclusief demonteren en ophalen.
Keukendeurtjes worden gespoten.
Inclusief lakken zijpanelen en kopse kanten.
Inclusief retour en montage.
BINNENKORT BESCHIKBAAR